Sportvilág

2010.03.10. 10:27

A fogadóirodáknál Alonso a világbajnokság favoritja

A fogadóirodáknál a Ferrari kétszeres világbajnok spanyol versenyzője, Fernando Alonso a legesélyesebb a hétvégén kezdődő idei Forma-1-es vb-sorozat bajnoki címére.

MTI

A 28 éves pilóta legnagyobb riválisai a bukmékereknél a brit Lewis Hamilton (McLaren), illetve két német, a Red Bull istálló színeiben induló tavalyi második Sebastian Vettel, valamint a három év szünet után a Mercedesszel visszatérő, 41 éves, hétszeres világbajnok Michael Schumacher.
Alonso végső sikere a világhírű William Hill irodánál 3,75-szörös pénzt hozhat a fogadóknak, Hamilton vb-címére pedig 4,5-szörös, míg Vettel vagy Schumacher sikerére ötszörös szorzót kínálnak. A címvédő brit Jenson Button végső győzelmére nem sok esélyt látnak a bukmékerek, a téli szünetben a McLarenhez szerződött versenyző bajnoki címére ugyanis 11-es oddsot állapítottak meg.
A fogadóirodák a vasárnapi szezonnyitó Bahreini Nagydíj megnyerésére szintén Alonsót tartják a legesélyesebbnek. A spanyol pilóta sikerét átlagban 3,3-szoros oddsszal kínálják, Hamilton és Vettel sikere egyaránt nagyjából ötszörös, Schumacher és a brazil Felipe Massa (Ferrari) győzelme pedig hétszeres pénzt fizet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!