Sportvilág

2008.08.02. 02:29

Újra érmesek akarnak lenni

<strong>Székesfehérvár</strong> - Az Alba Regia KSE férfi kézilabdacsapata harmadik helyen végzett az NB I/B Nyugati csoportjának legutóbbi bajnokságában. A csapat készül az új szezonra.

Bobory Balázs

- A szokásoknak megfelelően ismét vegyes felkészülésen vesznek részt a kézilabdázók - kezdte Madár Imre szakmai igazgató. - Ez azt jelenti, hogy az első két-három hétben lerakjuk a fizikális alapokat, aztán pedig jöhetnek az edzőmérkőzések, a terhelésből pedig fokozatosan veszünk vissza. A nyári szünetre is kaptak házifeladatot a játékosok, így meglehetősen jó állapotban tértek vissza. Keményen, zokszó nélkül dolgoznak a srácok, nem lehet panasz rájuk.

- A keret mennyiben változott a nyáron?

- Távozott tőlünk Szapó Péter és Czigány Péter. Erdei Krisztián a továbbiakban csak akkor lép pályára, ha feltétlenül szükséges, a rutinos balszélső ugyanis mindkét térdét fájlalja, és saját kérésére inkább a fiatalokra szeretne összpontosítani, hiszen ő az utánpótlás szakágvezető. Érkezett Veszprémből a tehetséges jobbszélső, Gethard Ádám, illetve egy évre kölcsönkapjuk a Dunaferrtől Putics Bencét. Ugyancsak marad még egy szezonra Ancsin és Hajdú is Dunaújvárosból. Ezenkívül jónéhány szépreményű saját nevelésű játékos is velünk készül.

- Mikor kezdenek edzőmérkőzéseket játszani?

- Kedden, 18.30-kor az NB I-es Százhalombattát fogadjuk a Köfém-csarnokban. Ezután további 13 teszttalálkozónk lesz, vagyis megfelelően begyakorolhatjuk azokat a taktikai elemeket, amelyeket használni szeretnénk. A cél újra a dobogó!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!