Közel 800 perc után rezdült a háló

2019.04.08. 21:36

Viszlát, mérleg!

Megszakadt a Kecskeméten vereséget szenvedő dunaújvárosiak nagy sorozata az NB III-as labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában.

Nagy Péter

Aradi Csabáék teljesítményére nem lehet panasz a tavasszal Fotó: VL

Közép-csoport

Kecskeméti TE–Dunaújváros PASE 1-0 (0-0)

DPASE: Pokorni – Sándor T., Hompót, Puskás, Dorogi, Mundi (Kovács B., 78.), Barna Zs., Horváth K., Tapiska, Tóth T., Szepessy R. (Kiss P., 78.). Edző: Lőrincz Emil.

Gól: Takács K. (47.)

A legutóbb 2018. november 4-én, Szegeden kapituláló újvárosiak nem tudták kilencmeccsesre nyújtani veretlenségi sorozatukat, miután Takács Krisztofer hatalmas szólója eldöntötte a találkozót a második félidő elején. A DPASE ezzel visszacsúszott a negyedik helyre, hátránya hét pont az éllovassal szemben.

FC Dabas–Iváncsa KSE 1-1 (0-1)

Iváncsa: Dániel Cs. – Balogh L., Kertai, Miklósvári (Balázsovics, 72.), Hujber (Bartha, 93.), Varga B., Szellák, Aradi, Cseszneki (Folmer, 46.). Edző: Domján Attila.

Gól: Eördögh (51.), ill Hujber (18.)

Hiába szerzett korán vezetést az Iváncsa Hujber Tamás révén, Eördögh Levente második félidei találatával már az 51. percben kialakult a végeredmény. A Domján-legénységnek tehát nem sikerült előzni a tabellán, amelyen így maradt a hetedik pozícióban.

Aradi Csabáék teljesítményére nem lehet panasz a tavasszal
Fotó: VL

Nyugat csoport

FC Nagykanizsa–Puskás Akadémia FC II 0-1 (0-0)

Puskás Akadémia FC II: Varga Á. – Osváth, Krizan, Papp M., Kovács T. – Körmendi, Kocsis, Taylor, Radics (Szabó P., 46.), Tamás N. (Radó D., 82.) – Ganbayar (Kiszely, 77.) Edző: Visinka Ede.

Gól: Tamás N. (49.)

Nem várt könnyű mérkőzés a 10. veretlenül megvívott összecsapására készülő kis Puskásra a csoportot toronymagasan vezető Ajkát néhány hete legyőző Kanizsa otthonában.

A számos élvonalbeli „visszajátszót” felvonultató felcsútiak Osváth Attila és Anthony Taylor által közel jártak a vezetéshez az első játékrészben, a három pont sorsát azonban Tamás Nándor szemfülessége döntötte el a 49. percben. A PAFC II maradt ötödik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában