Foci

2019.02.08. 20:04

Visszatér Csákvárra az egykori mester

A Merkantil Bank labdarúgó NB II 23. fordulójában vasárnap 14 órakor a tavaly még élvonalbeli Vasas együttese látogat a Tersztyánszky Ödön Sportközpontba.

Káldor András

Fotó: Pixabay.com

Szanyó Károly novemberben vette át a Vasas kispadján a menesztett Kis Károlytól a kormánybotot, és a 2017-es őszi idényben még a Csákvárt irányító szakemberrel azóta felfelé ívelt a piros-kékek formája. Az angyalföldiek négyszer nyertek zsinórban, igaz, a tavaszi rajton hazai pályán beleszaladtak egy 2-0-s vereségbe a Siófok ellen. Több rutinos labdarúgóval rendelkeznek, elég csak Hrepka Ádám, Birtalan Botond, Szatmári Lóránd, vagy Balajti Ádám nevét megemlíteni. Náluk játszik a télen, a Vidiből kölcsönbe került Tóth Bence is, aki a egyszer a válogatottban is bemutatkozhatott, az Andorra ellen elveszített vb-selejtezőn.

Ami a csákváriakat illeti: előző héten, Monoron, a Puskás Akadémiától igazolt Skribek Alen remekül debütált, csapata mindkét gólját ő szerezte a döntetlenre végződő találkozón. Újabb tehetség érkezését jelentette be az Aqvital, szintén Felcsútról jött a 19 éves csatár, Szabó Máté.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában