Sport

2014.09.14. 19:40

Vienna Capitals–Fehérvár AV19: Ez nagy falatnak bizonyult

Háromgólos vereséget szenvedett a Vienna Capitals otthonában a Fehérvár AV19 jégkorong-csapata, vasárnap, az EBEL második játéknapján.

Bobory Balázs

Vienna Capitals–Fehérvár AV19 6-3 (3-1, 1-0, 2-2)
Bécs, 4700 néző. Vezette: Kincses, Smetana, Ettlmayr, Hofstätter
Vienna: Kickert – Iberer (1), Carson 1, Foucault 1 (2), Watkins (2), Ferland 1 (1) – Fraser (1), Peter (1), Fischer 1, Naglich (1), Jessiman (1) – Klimbacher 1, Schlacher, Puschnik, MacArthur, Rotter 1 – Hackl, Lakos, Bauer, Schiechl (1), Grosslercher. Vezetőedző: Tom Pokel.
Fehérvár: Robinson – Szirányi, Tokaji, Kóger, Bartalis, Banham – Wehrs (1), Ejdepalm (1), LoVecchio 2, Sarauer (1), Marino (1) – Reiter, Hetényi P., Vincze, Erdély, Kocsis – Kiss D., Orbán, Magosi, Sikorcin 1, Kovács Cs. (1). Vezetőedző: Rob Pallin.
Kiállítások: 8, illetve 8 perc.

Sikorcin lőtte az első gólt (Fotó: Koppán Viktor)

Nehéz feladat várt a pénteken bravúrgyőzelmet arató fehérváriakra vasárnap a Vienna Capitals otthonában. A bécsiek a nyáron újrainduló Bajnokok Ligájában is hibátlanok, és az EBEL-t is győzelemmel kezdték Innsbruckban.

Nem is sikerült lelassítani a Capitalst, amely főleg emberelőnyben volt félelmetes, négy lehetőségéből hármat gólra váltott. A Vienna már 6-1-re is vezetett, a Volán LoVecchio két fórban szerzett góljával kozmetikázott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!