Sport

2006.06.16. 22:00

Végre vége!

<b>Medvidék fellélegezhetnek, ez a harc lesz a végs</b>

Mórocz Zsolt

RTK-Móri SE
- Az utóbbi hetek sikertelensége nem volt véletlen. Olyan hírek keltek szárnyra Móron, melyek a folytatást illetõen elbizonytalanították a játékosokat. Ezért csak annyit mondanék, szeretnénk szépen búcsúzni, de csak a bajnokságtól és nem a móri focitól - fogalmazott Csucsánszky Zoltán edzõ.
A várható összeállítás Pirik - Klein, Fésû, Csordás, Rigó - Horváth, Lucza, Czottner, Juszkó - Bátki, Vas.
Dorog-Enyingi VSE
A múlt héten az enyingieknek is sikerült a szép hazai búcsú, bár játékosállományát tekintve elõrébb is végezhetett volna a csapat. Az utolsó fordulónak is van még tétje Sallaiék számára, hiszen egy esetleges vereséggel akár a 8. helyrõl is lecsúszhatnak.
Sopron-Dunafém-M.
- Hogy mi lehet a motivációnk? - kérdezett vissza Tiber László maroshegyi edzõ. - Hát az, hogy hál Istennek az utolsó mérkõzést játsszuk és ez megnyugvással tölthet el mindenkit, vége a vesszõfutásnak. A mérkõzés után aztán edzõ, játékos, vezetõ levonhatja a konzekvenciát. Az utóbbi hetek állandó gondjai most sem kímélnek, ezúttal Komáromi Zoltán fog hiányozni...
A várható összeállítás Sántha - Mezõvári, Ruzics, id. Medvid, Pásztornyiczki - Varga, Boda, ifj. Medvid, Molnár, Király - Tauser.Fotó Fási László

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!