Sport

2017.01.20. 21:50

Vasárnapi találkozó

Székesfehérvár - A hétvégén a francia Brest Bretagne együttese látogat a Verseci úti csarnokba. A mérkőzés vasárnap 14 órakor kezdődik.

Horog László

Az EHF-kupa csoportkörében viaskodnak az együttesek, a harmadik fordulóban. Az első körben a fehérváriak 31-26-ra kikaptak Krasnodarban, majd 34-21-re győztek Lipcsében, akiket egy héttel korábban a Brest is nagyon elporolt, 34-15-re Szászországban. Aztán a hat olimpiai bajnokkal felálló Krasnodart is különösebb gond nélkül verték otthon 27-21-re, amiből egyértelműen következik, hogy a fehérváriakra nem vár könnyű mérkőzés vasárnap délután. Az albások egyre jobb formába lendülnek, a múlt szombati lipcsei győzelem után, szerdán magyar bajnokin léptek pályára, az előzőleg kétszer győztes Budaörsöt verték 32-20-re, rendkívül magabiztosan.

A szerb-francia Biljana Bandelier erőssége a fehérváriaknak Fotó: Molnár Artúr

- Nem könnyű háromnaponta mérkőzést játszani, mégis nagyon komolyan vettük a hétközi mérkőzést. Jól játszottunk, azzal tudtuk az ellenfelünk iránti tiszteletünket kifejezni, hogy a legtöbbet próbáltuk meg kihozni magunkból. Vasárnap jóval nehezebb dolgunk lesz a Brest ellen, természetesen mindent megteszünk a siker érdekében. Bízom abban, hogy megnyerjük a meccset - közölte a francia Claudine Mendy, aki honfitársaival találkozik a hétvégén.

A hazaiaknál nem lehet ott a játéktéren Tilinger és Lavko, az ő játékukra talán a hónap végén kerülhet sor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!