Sport

2016.01.15. 15:50

Vasárnap az Union Berlin ellen csatázik a Videoton FC

Oliva - A Videoton FC NB I-es labdarúgó csapatának kemény edzéseket vezényel a szakmai stáb, vasárnap azonban már mérkőzést vív a Vidi.

Ferencz Balázs

- Egyelőre az erőnlét megszerzésén van a hangsúly, az a cél, hogy olyan erőbe kerüljön a csapat, amivel tudunk az eddigitől eltérő játékot is játszani. Szép lassan persze lépkedünk majd a taktikai elemek irányába is - ecsetelte a spanyolországi edzőtábor első hetének feladatait a vezetőedző, Horváth Ferenc.

A spanyolországi Olivában edzőtáborozó Videoton vasárnap a Bundesliga 2 13. helyén álló Union Berlin ellen lép pályára, kedden pedig a Kaiserslautern lesz az ellenfél.

Fejes András (elől), Feczesin Róbert és Lang Ádám sem lazsál. Fotó: vidi.hu

- Véleményem szerint nincs nagy különbség Németországban az élvonal és a második liga között. Szóval ezeken a találkozókon egyaránt gyakorolhatunk támadó- és védekező kombinációkat is - vélekedett a fehérváriak szélső, Asmir Suljic a klub hivatalos honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!