Sport

2006.06.16. 02:29

Változások kora

Hegedűs Ferenc, Molnár Máté, Sörös Ferenc, Csurka Zoltán, Szilágyi László, Rebecsák Szilárd, Szalai Csaba, Varga István. Nyolc játékos, akikre nem szá ...

Mórocz Zsolt

Hegedűs Ferenc, Molnár Máté, Sörös Ferenc, Csurka Zoltán, Szilágyi László, Rebecsák Szilárd, Szalai Csaba, Varga István. Nyolc játékos, akikre nem számítanak a jövőben Felcsúton. Érdekes kettősség jellemzi a csapatot krülvevő légkört, hiszen a mögöttünk álló szezon elején Nagy László vezetőedző és stábja azt a feladatot kapta, hogy az élmezőnybe vezesse a társaságot. Az újpesti kötődésű mesternek novemberben köszönték meg a munkáját, utódja, Komjáti András sem kifejezetten azzal a céllal ült le a kispadra, hogy az első osztályba vezesse a csapatot, bár ekkor már született egy ilyen kívánság ha lehet, akkor a Felcsút legyen az aranyérmes. Mint tudjuk, a Paks fölényesen végzett az első helyen, a Fejér megyeiek magabiztosan lettek másodikok, az eredetileg kitűzött célt tehát teljesítették a labdarúgók. Sokaknak közülük most mégis mennie kellett, ez pedig azt vetíti előre, hogy új gárda épül Felcsúton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!