Fehérvár AV19

2019.03.29. 22:09

Újraélték a sikereket

A városházán tartotta értékelőjét a hokis egyesület, a klub vezetői, a szakmai stáb tagjai és a játékosok is megtisztelték az eseményt.

Horog László

A Magyar Kupa-trófeával a háttérben Gál Péter klubelnök is értékelte az elmúlt szezont

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A jól sikerült szezont végigkísérő kisfilmmel indult a Fehérvár AV19 szezont záró szurkolói ankétja, potyogtak a gólok a kivetítőn. Aztán az egyesület elnöke, Gál Péter megköszönte mindkét felnőtt csapat, a Fehérvár AV19 és a Titánok szereplését. Kiemelte a menedzsment erőfeszítéseit, hogy a megfelelő anyagi lehetőségek rendelkezésre álljanak, ne csak a jégen legyen rend, hanem az irodában is. Megköszönte a támogatók, legfőképpen a város vezetésének segítségét – az önkormányzat külön összeggel honorálta a rájátszásba jutást –, valamint hosszasan beszélt a drukkerekről is, akik jóban-rosszban kitartottak a gárda mellett. A 2018/19-es idény döntően jót hozott, a hokisok első embere nagyon sikeresnek ítélte a Salz­burg elleni, negyeddöntős vereséggel záruló szezont.

Szélig Viktor általános igazgató hozzátette, remek szezon volt, amely során mindenki kihozta magából a maxi­mumot. A csapat teljesítette az elvárásokat.

A Magyar Kupa-trófeával a háttérben Gál Péter klubelnök is értékelte az elmúlt szezont
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

– Nagyon sok élményt újra átéltünk az ötperces videó megtekintése alatt. Amit sajnálok, hogy a playoff-os rész rövidebb volt, mint vártuk. A fiúkra nem lehet panaszunk, kevesen gondolták, hogy a 6. helyen zárjuk az alapszakaszt, tehát biztosan bekerülünk a rájátszásba. Ezt előzőleg mindenki csukott szemmel aláírta volna. Remek szezon volt, majdnem mindenki kihozta magából a maximumot. Ez volt a harmadik évem itt sportvezetőként, a Salzburg elleni utolsó meccsen olyan hangulat uralkodott itt, ami szinte csak nagyobb koncerteken megszokott. Az élmények még frissek, ami fontos, sikerült megnyernünk a Magyar Kupát, bizonyítottuk, mi vagyunk a legerősebb hazai csapat. A következő idény kapcsán egyelőre a legfontosabb a stabil, magyar mag kialakítása.

A finn vezetőedző, Hannu Järvenpää hozzátette, bár boldog a szereplés miatt, hiányérzete természetesen van.

– Amiatt szomorú vagyok, most kezdődik a következő kör a playoff-ban, ahol sajnos nem vagyunk érdekeltek. Ezúttal nem sikerült a négy közé jutnunk, de remélem, a következő idényben lesz rá esélyünk. Megköszönöm a menedzsment háttérmunkáját, a drukkerek segítségét. Különösen nagy örömmel töltött el a gólszerzéskor felcsendülő melódia – zárt a szakember.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában