Sport

2016.01.07. 20:08

Újpest megér egy estet

Székesfehérvár – Egy régen húzódó, félbeszakadt mérkőzésnek is vége lesz a jégkorong Mol Ligában a pénteki napon Újpesten.

Szupkai Gábor

Még 2015. október 13-án este hat órakor kezdődött az a mérkőzés Újpesten, ami most szintén a fővárosban ér majd véget pénteken. Devon Krogh nyaksérülése miatt akkor a két játékvezető, Vas Mátyás és Vladimir Babic félbeszakította a hosszabbításban a találkozót. Azt a hátralévő 2 perc és 16 másodpercet is letudja a két klub ezen a fura estén. Fura, mert akár két büntetőpárbajt is láthatunk ha úgy alakul, és a pontok leosztása is nagyon változatosan alakulhat. Egytől öt pontig bármit hozhat haza a Volán az Újpesti Jégcsarnokból. Egyik sem lenne meglepő, mert az Újpest is elég kiszámíthatatlan csapat, és már többször is sikerült borsot törnie a fehérváriak orra alá. Ez lesz a két csapat utolsó találkozása az alapszakaszban, letudják az egymás elleni hat mérkőzést. Eddig két rendes játékidőben elért újpesti siker, egy hárompontos fehérvári diadal, valamint egy büntetőkkel elért győzelem a FAV19 részéről az eredménylajstrom. A Volán a MAC elleni két vereség után négy mérkőzés óta hármasával halmozza a pontokat. Az erdélyi túrát hibátlanul tudta le a Fehérvár, és az üldöző Debrecen otthonában elért győzelem is elismerésre méltó. A lilák legutóbbi négy meccsükből hármat nyertek, ami szintén szép teljesítmény. Hogy most merre billen a mérleg nyelve, az pénteken este az Újpesti Jégcsarnokban 18 órától kiderül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!