Sport

2009.09.25. 02:29

Újabb Ollé-pályát avatnak

Székesfehérvár - Az Országos labdarúgópálya létesítési program keretében a közelmúltban Ercsiben és Baracskán adtak át egy-egy műfüves pályát, október 1-jén pedig Enying következik a sorban.

Parall Bálint

A Magyar Labdarúgó Szövetség határozott szándéka, hogy javuljanak a kulturált sportolás lehetőségei Magyarországon, ezért indította el 2006 decemberében Ollé - országos labdarúgópálya létesítési - programját, valamint rá egy évre az Ollé öltöző programot. Ennek a kezdeményezésnek a keretében az elmúlt néhány napban Ercsiben és Baracskán is átadtak egy-egy műfüves, palánkkal körbevett kézilabdapálya méretű futballpályát. Utóbbit az általános iskola udvarán balesetveszélyessé vált bitumenes pálya helyén építtette az önkormányzat.

Az Ollé program keretén belül október 1-jén Enyingen adnak át egy újabb műfüves kispályát . A ceremónia 17 órakor kezdődik, melynek keretében a felcsúti és az enyingi U16-os csapat méri össze tudását a játéktéren, majd ezt követően - szintén a ceremóniához kapcsolódóan - az enyingi öregfiúk és az enyingi női labdaúgócsapat mérkőzését tekinthetik meg az érdeklődők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!