Sport

2016.02.28. 19:50

Újabb nem túl sikeres fordulón vagyunk túl

Dunaújváros, Csákvár - Ismét be kellett érnie egyetlen ponttal a Fejér megyei csapatoknak a Merkantil Bank NB II hétvégi fordulójában.

Szupkai Gábor

A Siófok elleni vereséggel mutatkozott be a Dunaújváros PASE megújult labdarúgó csapata az első tavaszi fordulóban. Most újabb nehéz feladat várt a hazaiakra, hiszen a tőlük hat ponttal kevesebbet gyűjtő Vácot fogadták az Eszperantó úton, akiket egy győzelemmel lerázhattak volna.

Végül egy lesgyanús és egy potyagóllal 2-0-s vereséget szenvedett a DPASE, a vendégek jobbak, pontosabbak voltak, így megérdemelten vitték el a pontokat a Dunaújvárosi Stadionból.

Az Aqvital FC Csákvár idegenben lépett pályára, ahol Toldi Gábor vezetőedző ezúttal nem számíthatott az eltiltott Bakos Szabolcsra, valamint a pénteken megsérült Racskó Rolandra sem.

Az első félidőben jól játszottak a csákváriak, Molnár Tibor góljával vezettek is, amire a hazaiak még a szünet előtt válaszoltak, a második félidőben a Soroksár megnyerhette volna a mérkőzést, de maradt az 1-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!