Sport

2017.01.04. 19:45

Úgy, ahogy eltervezték

Szekszárd - A tegnap lejátszott Magyar Kupa-mérkőzésnek egyértelmű esélyese volt a Dunaújvárosi Kohász női kézilabdacsapata. Az NB I/B-s bajnokságban szereplő Szekszárdi Fekete Gólyák KC nem volt alkalmas arra, hogy elüsse a továbbjutástól a dunaújvárosiakat.

Jankó Árpád

A mérkőzés győztesének még egy sorsolást át kell élnie, s újabb siker esetén bejuthat a legjobb négy csapat közé a Győri Audi ETO és a Ferencváros mellé.

Karnik Szabina egy góllal terhelte meg a szekszárdi hálót
Fotó: Zs. E.

Szekszárdi Fekete Gólyák KC-Dunaújvárosi Kohász 17-34 (10-19)

D. Kohász: Oguntoye - Grosch 4, Kovács A. 9, Kudor 5, Cifra 1, Szalai 6, Rácz-Vincze 3. Csere: Csapó (kapus), Takács D. 2, Bulath 1, Hornyák 1, Braun 1, Karnik 1. Vezetőedző: Zdravko Zovko.

A kupamérkőzés úgy indult, ahogy azt a dunaújvárosiak eltervezték. Magabiztosan kézilabdázott a D. Kohász. Jól, masszívan védekezett, a kapusteljesítmény is rendben volt. valamint a támadások is sikerültek.

A második félidő is így folytatódott. Nem lehetett panasz a dunaújvárosi kézilabdára. Az ellenfél igyekezetét megtorpedózta a DKKA. Az edzők minden játékosnak adtak lehetőséget a bizonyításra, valamint pihentették a sokat foglalkoztatottakat. A szekszárdi sikert követően a csapat készülhet a január 7-ei Fradi elleni meccsre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!