Asztalitenisz

2018.10.16. 21:49

Tovább tart a csákvári együttes vesszőfutása

Fejér megye asztalitenisz-csapatai közül csak az NB III-as Honvéd-Szondi SE alakulata tudott nyerni a bajnokság legutóbbi fordulójában. A Csákvár még mindig nyeretlen az extraligában.

Ferencz Balázs

Hoffmann Tamás ezúttal nem járt sikerrel

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Négy fordulón van túl az asztalitenisz-extraligába visszajutott Aqvital Csákvári TC együttese, de még nem termett babér a másodosztályt, vagyis az NB I-et tavaly hibátlan teljesítménnyel nyerő Fejér megyei pingpongosoknak. A BVSC-től, a Gödöllőtől, a Mezőberénytől, legutóbb pedig a Győri Elektromos Vasas alakulatától is vereséget szenvedtek Varga Sándorék. A győriek 6-1-es diadalával zárult bajnokin csupán Varga Sándor tudott meccset nyerni, Éliás Attila, Hoffmann Tamás és Várbeli Tamás is nyert csata nélkül maradt. A csákváriak szombaton veselkedhetnek neki újra idei első győzelmüknek, 11 órától a Celldömölk csapatát fogadják.

Hoffmann Tamás ezúttal nem járt sikerrel
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Az NB I-ben vitézkedő Honvéd Szondi György SE eddig felemás mérleggel rendelkezett, 4. fordulóbeli összecsapását azonban elvesztette a székesfehérvári egylet. Izgalmas küzdelemben nyert a vendég Tatai AC, miután talpra állt a Szondi 3-1-es vezetése után. Kétmérkőzésnyi előnyt szerzett a Tata, majd a hazaiak néhányszor beérték ellenfelüket, de fordítani nem tudtak. Fájó, hogy a Szondi hat meccsét bukta el vezető állásból.

Honvéd Szondi György SE I–Tatai AC 7-10

Jakab Gábor 3, Both Levente 2, Engelmann Zsolt 1 és a Jakab G.–Engelmann Zs.-páros 1 győzelmet aratott.

Az NB III-as asztaliteniszezők azonban kiválóan forgatták ütőjüket. A tabellát veretlenül vezető szondisok magabiztosan szerezték meg a győzelmet az esztergomiakkal szemben.

Honvéd Szondi György SE II–Esztergomi ASE 14-4

Dr. Volsik Tibor 4, Kovács Dávid 4, Slett József 3, Kreizinger Máté 1, valamint a dr. Volsik T.–Slett J.- és a Kovács D.–Bíró B.-páros egy-egy győzelemmel járult hozzá a diadalhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában