Sport

2016.03.04. 20:27

Tizennégy megye hajtói Fehérváron

Székesfehérvár – A hajtók tizennégy megye huszonhat településéről érkeztek Fejérbe. Mindenki érzi már a versenyek „ízét”, mindenki várja már az igazi tavaszt.

V. Varga József

A téli fedeles fogathajtó bajnokság 3. fordulójának öt versenyszámában harmincheten álltak rajthoz a Kunos Lovardában. Úgy tűnik, nagyon várja már mindenki a tavaszt, a hajtók és lovaik is érzik már a versenyek „ízét”. A fehérvári viadalra tizennégy megye (Baranya, Bács-Kiskun, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Pest, Somogy, Szabolcs-Szatmár- Bereg, Tolna, Vas, Veszprém, Zala) huszonhat településéről érkeztek résztvevők.

Az iszkaszentgyörgyi Szajkó Liliána első helyen végzett póni egyesben; a mezőszilasi Semjén Attila a kettesfogatok versenyében tizenharmadik lett. Győztesek, póni egyesfogat: Szajkó Liliána (Idős Jámbor Vilmos LSE). Póni kettesfogat: Karsay Sándor (Farádi LE). Egyesfogat: Meskóné Orosz Mária (Állatorvostudományi Kar TLC). Kettesfogat: Magyar Zoltán (Marcali VSZSE). Négyesfogat: 1. Nagy Tibor (Húskirály LU). A fedeles bajnokság döntőjét április 2-án rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!