Férfi páros

2019.05.30. 20:13

Tenisz: Rajz és Ocskay győzött az ifj. Ocskay Gábor Emléktornán

Tizenegyedik alkalommal rendezték meg az Ifj. Ocskay Gábor Tenisz Emléktornát.

Horog László

A boldog nyertesek: Rajz Tamás (balra) és Ocskay László

Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

A Kiskút Tenisz Klub adott otthont a 2009-ben tragikus hirtelenséggel elhunyt jégkorongozó, ifj. Ocskay Gábor emlékére szervezett férfi páros tenisztornának.

A tavalyihoz hasonlóan idén is 11 csapat adta le nevezését, a címvédő Balogh Benedek–Becze Mózes duó ezúttal külön utakon járt. Bognár Ákos versenyigazgató két négyes és egy hármas csoportot alakított ki, a nyolc között pedig egyenes kieséses rendszerben zajlottak a küzdelmek.

A boldog nyertesek: Rajz Tamás (balra) és Ocskay László
Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

A negyeddöntőben a felső ágon a Palkovics Krisztián–Lopejszky Gábor páros vereséget szenvedett a Balika Zoltán–Balika Bence kettőstől, Ocskay László és Rajz Tamás pedig Sándor Norbertet és Heffl er Lászlót győzte le. Az alsó ágon Ádám Zsolt és Balogh Benedek legyűrte a Varga Zsolt–Kolozsvári Imre brigádot, Becze Mózes és Balogh Benedek pedig a Kiss Attila–Kóger István gárdánál bizonyult jobbnak. Az első elődöntőben Ocskayék 6-4-re felülmúlták Balikáéket, Ádámék pedig 6-3-ra Beczééket. A bronzmeccsen Becze és Sebestyén 6-4-re verte Balikáékat, míg a döntőben Ocskay és Rajz 6-3-ra nyert Ádám és Balogh ellen, megszerezve ezzel a bajnoki címet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában