Kosarasokat figyeltek Las Vegasban

2019.07.15. 18:24

Tengerentúlon kerestek játékosokat

Hazatért a tengerentúlról Simon Balázs ügyvezető és Jesus Ramirez vezetőedző.

Horog László

Jesus Ramirez Las Vegasban figyelt kosarasokat F.: A szerző

Nem nyaralni mentek a sivatagi városba, hanem az NBA nyári ligájában néztek mérkőzéseket öt napon át. Délben kezdődtek a meccsek és este 9-kor zárultak a helyi egyetem két csarnokában. Az Alba Fehérvár kosarasainak ügyvezetője, Simon és vezetőedzője, Ramirez már kora tavasszal elkezdték szervezni utazásukat.

– A legutóbbi idény nem a várakozásoknak megfelelően sikerült, a szeptemberben kezdődő szezonban szeretnénk sokkal jobban szerepelni. Azért utaztunk ki az ügyvezetővel, hogy tájékozódjunk, meccsszituációban lássunk olyan kosarasokat, akik alkalmasak lehetnek arra, hogy a folytatásban minket erősítsenek – mondta Jesus Ramirez.

Jesus Ramirez Las Vegasban
figyelt kosarasokat F.: A szerző

Az NBA Summer League küzdelmei mellett amolyan workshopon is részt vettek. Nem csak európai, többek között kínai, ausztrál együttesek sportvezetői, szakvezetői, megfigyelői is nézték az edzéseket és meccseket. Informá­ciókat cseréltek, valamint szorgalmasan vésték a kosarasok neveit a noteszekbe. Simon Balázs elmondta, egy amerikai játékossal tárgyaltak is, de egyezség nem született.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában