Sport

2017.04.24. 17:41

Szoros régiós siker - A bírók sem tudták megakadályozni a győzelmet

Székesfehérvár - Hétvégén nem csak a profi ökölvívók mutatták meg magukat a városnak, az amatőrök is egymásnak feszültek a ringben.

Szupkai Gábor

Még mielőtt a profi bokszgála kezdetét vette volna, az amatőr ökölvívók is komoly feladat előtt álltak. A Varkocs György Box Club edzője, Turós Arnold által vezetett Közép-dunántúli régió fogadta a debreceni székhelyű Észak-alföldi régió legjobbjait. A hazai válogatottat Tata, Tatabánya, Oroszlány, Dunaújváros és Székesfehérvár versenyzői alkották, akik végül egy rettenetesen kiélezett küzdelemben 24-23-ra diadalmaskodtak.

A mindent eldöntő mérkőzésen a Varkocs György Box Club junior nehézsúlyú versenyzőjén, Jónás Dominikon múlt minden, akinek ellenfele a diákolimpia bajnoka volt, így kisebbfajta csoda kellett a győzelemhez. Viszont a kiváló ökölvívó, intelligens harcmodorával egyértelmű fölénnyel múlta felül ellenfelét. Ami viszont a bírók pontozásán nem látszott, ketten is másképpen látták a a történteket, így végül csak döntetlen eredény született, de ez is elég volt a győzelemhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!