Sport

2013.01.03. 15:15

Szerdán Spanyolországba utazik a Videoton

Székesfehérvár - Hamarosan vége a pihenőnek: a Videoton labdarúgói hétfőn kezdik meg a felkészülést a tavaszi szezonra, a cél, hogy az együttes ismét kiléphessen az európai porondra.

Bobory Balázs

Paulo Sousa a Sporting Lisszabon elleni idegenbeli Európa Liga-mérkőzés után elbúcsúzott futballistáitól, majd edzéstervet a kezükbe nyomva közölte, legközelebb január 7-én találkozik Székesfehérváron a keret.

Nos, a munkával spékelt édes szabadság, az ünnepek ideje lejárt, a fehérvári futballisták a hét végén már szedhetik össze szerelésüket, pucolhatják csukájukat, a felkészülés hétfőn megkezdődik. Az első két, még itthon töltött nap természetesen az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokkal telik,  aztán  a csapat szerdán útra kel és meg sem áll Dél-Spanyolországig, Marbelláig, ahol a tavalyi esztendőhöz hasonlóan három hétig edzőtáborozik majd.

Egy éve neves ellenfelekkel, többek között az EL-ellenfél Bázellel játszhatott felkészülési mérkőzést a Videoton, a tervek szerint most is hasonló erőpróbákra lehet számítani. A pontos program még szervezés alatt áll, de abban biztosak lehetünk, hogy a keret hasznára válik majd a túra. A piros-kékek számára gyorsan itt lesz a rajt: február elején jöhet a ZTE ellen MK-párharc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!