DKKA

2019.07.12. 21:42

Szekszárdra költöznek

Szurkolói ankétot tartott az élvonalbeli Dunaújvárosi Kohász KA női kézilabdacsapata, ahol kiderült, október közepétől hol játssza hazai meccseit az együttes.

Nagy Péter

A sajtó munkatársain kívül a DKKA törzsszurkolói is részt vehettek azon az ankéton, amelyen a dunaújvárosi kézilabdázók a következő szezonnal kapcsolatban osztottak meg fontos információkat.

A Kohász ügyvezetője, Nyakacska Zsolt beszédében elmondta, az elmúlt egy esztendőben olyan gondokkal találkoztak, hogy még az is felmerült, megszüntetik a felnőtt női kézilabdát a városban.

Ezt követően aztán vidámabb témákról is szó esett, például arról, hogy október közepétől megkezdődik végre a sportcsarnok felújítása. A közel hatmilliárd forintos állami beruházás eredményeképpen nem csak egy, de „kettő plusz egy pályás” arénát kapnak György László lányai, az új épületben kollégiumal, étteremmel, extra parkolókkal és zöldövezettel – közölte Cserna Gábor polgármester.

A rendezvényen bejelentették, hogy a bontási munkálatok megkezdésével egyidőben – a bajnokság végéig – Szekszárdra költözik a gárda.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában