Szerződések az új évre

2017.12.27. 11:00

A Videoton négy meghatározó játékosával hosszabbított

A karácsony nemcsak az ünnepeket, hanem kontraktusuk meghosszabbítását is jelentette a Videoton FC négy labdarúgójának.

Káldor András

Juhász Roland, Marko Scsepovics, Kovács Zoltán, Loic Nego és Kovácsik Ádám örülhetnek az új szerződéseknek

Fotó: vidi.hu

A piros-kékek klubigazgatója, Kovács Zoltán a Juhász Roland, Marko Scsepovics, Loic Nego és Kovácsik Ádám kvartett számára ajánlott új szerződést. Így a csapat kapitányának, Juhásznak a jövő nyáron járt volna le a kontraktusa, de ezt újabb egy évvel meghosszabbította vele a klub.

- Örülünk annak, hogy Juhász Roland érez magában annyi erőt és motivációt, hogy folytassa a pályafutását. A pályán is látjuk a szerepét hétről hétre, a teljesítményével is rászolgált a hosszabbításra – fogalmazott Kovács Zoltán.

Marko Scsepovics 2016-ban igazolt a Videotonhoz, 39 bajnokin kapott lehetőséget, amelyek során 22 gólt szerzett.

Juhász Roland, Marko Scsepovics, Kovács Zoltán, Loic Nego és Kovácsik Ádám örülhetnek az új szerződéseknek
Fotós: vidi.hu

- Egészen kiváló gól/perc és pont/perc mutatóval rendelkezik a bajnokságban és a nemzetközi kupában is, örülünk annak, hogy hosszú távon is itt képzeli el a karrierjét. Igazi góllövő csatár, bízom benne, hogy tavasszal a gólkirályi címre tör majd -tette hozzá Kovács.

Kovácsik Ádám 2015-ben igazolt Fehérvárra az előző és a jelenlegi szezonban pedig az összes bajnokit végigjátszotta, összesen 59-nél jár.

Loic Nego 2015 nyara óta a fehérvári klub játékosa, és az egyik legstabilabb pontnak számít, hosszú ideje bizonyítja, hogy a bajnokság egyik legjobb légiósa. Immár 76 bajnokin játszott a Vidiben, amelyeken 11 gólt ért el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában