Sport

2014.06.02. 06:41

Székesfehérvár Rally 2014 nyereményjáték!

Játsszon Ön is az értékes nyereményekért!

A Fehérvár-ralival kapcsolatban a magyar bajnok pilóta, a szervezőbizottság tagja, Matók Ádám – aki az idén nem versenyez – az alábbiakat mondta:

„Még évekkel ezelőtt kezdtünk el beszélgetni a városvezetéssel arról, hogy fel kellene eleveníteni a futamot. Itt nagyon szeretik a sportot, ezért is nevezik a bajnokok városának. Egy nagyon sikeres versenysorozat volt a Fehérvár-rali, amit a Major testvérek, Zoltán és Gábor irányítottak. Szerették a nézők, szerették a versenyzők. Most pedig az újjáélesztésében nagy támogatásra találtunk Cser-Palkovics András polgármester, Mészáros Attila tanácsnok, és a város részéről is. Az átlag közbeszédben még nem téma, de már szinte csak olyan emberekkel találkoztunk, akik mesélték, milyen jó volt régen ez, hiányzott már, jó hogy lesz megint. Én azt vettem észre, hogy várják már az emberek és szeretnék ezt az eseményt. Igyekszünk úgy megszervezni, hogy jó legyen, jól érezzék magukat.”

Tippelni 2014 június 10-én 9 óráig lehet

Nyeremények:

2014 június 14-én, szombaton, a fehérvári belvárosi szuperspeciálon a sorsoláson nyertes 3 szavazó a navigátor ülésében, a pilóta ( Zángó Zoltán, Drift aszfaltszaggató ) mellett  izgulhatja végig a szakaszt, a szerencsés nyertesek a leghíresebb csapatok (Kazár, Herczig, Turán, Balogh, Ollé és mások) által felajánlott ajándékcsomagokat vehetik át

A nyerteseket a Fejér Megyei Hírlap kiértesíti a megadott elérhetőségükön

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!