Sport

2017.03.13. 14:57

Egyre nehezebb helyzetben az Alba-Máv

Székesfehérvár – A férfi kézilabda NBI/B 18. fordulójában az Alba negyven percen keresztül tartotta a lépést a veszprémi fiatalokkal.

Krebsz András

Alba-Máv-Előre SC–Telekom Veszprém U23 25-32 (13-15).

VOK, 100 néző, vezette: Paska, Vastag.

Alba-Máv Pulai – Major 1, SCHEKK 6, Bárdos 2, Venczel 3 (2), Csóka 1, Balogh 1. Csere: Lakatos (kapus), GYIMESI 7, Vörös 4. Vezetőedző: Kurán István.

A kilenc junior válogatottal érkező vendégek hamar elléptek a szűk kispaddal rendelkező házigazdától, de Shekk és Gyimesi átlövéseinek hála a 20. percben átvette a vezetést az Alba. A fehérváriak végre eredményes beálló játékkal rukkoltak elő, ennek ellenére a félidő vége a Telekom utánpótlás műhelyeként működő gárdának sikerült jobban.

A folytatásban a vendéglátó mindent megtett a szoros végjátékért, de az idei szezonban több NBI-es illetve SEHA ligás mérkőzéssel rendelkező veszprémi játékosok lerohanásai szertefoszlatták a pontszerzésről szőtt hazai álmokat.

Fejben elfáradtunk, ez okozta a mai vereségünket. Közeledik a bajnokság vége, a helyzetünk azonban még mindig nem reménytelen, de nyilván egyre csökkennek az esélyeink. Három mérkőzés múlva teljes mértékben el fog dőlni a sorsunk – összegzett Kurán István, a fehérváriak trénere közvetlenül a lefújást követően.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!