Sport

2017.01.17. 17:25

Szégyenkezés nélkül

Csákvár - Az asztalitenisz Extraligában hétvégén dupla fordulót rendeztek, a csákváriaknak a tabella első két helyezettje ellen kellett bizonyítaniuk.

Szupkai Gábor

Szombaton a bajnokságban vezető otthonába, Pécsre utaztak a Publó-Csákvári TC játékosai. A cél természetesen az volt, hogy minél több borsot törjenek az éllovas orra alá. Nos, a Csákvár ennek a kitételnek eleget tett, sikerült mérkőzést nyerni, és a vereséggel zárult összecsapásokon is szetteket raboltak a listavezetőtől. A csapat egyetlen győzelmét Varga Sándor szerezte az egykori válogatott Pázsy Ferenc ellen, aki hajdanán ötször volt az év férfi játékosa. Ebben a párharcban Éliás Attila szintén csak döntő szettben szenvedett vereséget Pázsytól, és Leskó Márk is szerzett kellemetlen perceket Nagy Krisztiánnak, de végül a pécsiek 6-1-re múlták felül a Csákvárt.

Varga Sándor a PTE PEAC és a Szerva ASE ellen is remekelt Fotó: Koppán Viktor

Akik vasárnap a Szerva ASE Szécsény első csapatát fogadták, és csúnyán ráijesztettek a bajnokság második helyén álló együttesre. Az Éliás Attila-Varga Sándor duó megnyerte a párost, Éliás Attila pedig az egykori olimpikon, Bátorfi Zoltánt verte 3-1-re. A következő egyest Daru Zsolt ugyan elbukta, de Varga Sándor 3-1-re múlta felül Magyar Lászlót, tehát a Csákvár összesítésben 3-1-re elhúzott. Persze a szécsényiek nem véletlenül állnak előkelő helyen, innen sikerült fordítaniuk, Bátorfi Zoltán annyira elkapta a fonalat, hogy szinte képtelen volt hibázni, így végül a Szerva ASE 6-3-ra nyerte a párharcot.

A Csákvár legközelebb február 11-én vív a bennmaradás szempontjából fontos csatát a Békési TE legjobbjaival.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!