Sport

2017.08.01. 18:35

Szabina boldogsága - A dunaújvárosi kajakos új célokat tűzött ki!

DUNAÚJVÁROS - Négy friss EYOF-győztes készül a hét végi ifjúsági és U23-as kajak-kenu országos bajnokságra. Köztük van a dunaújvárosi Szellák Szabina is.

Szupkai Gábor

A győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon Szellák Szabina K-1 500 méteren nyert, emellett Rendessy Eszterrel ezüstérmet szerzett K-2 500 méteren a Széchenyi gimnázium diákja.

Szellák Szabina
Fotó: MTI

- Nekem hatalmas élmény volt már kijutni is, az ottani lét pedig nagyon jó érzéseket adott. Maga az olimpiai falu és a verseny hangulata is csodás volt, a közönség biztatása rengeteget jelentett az utolsó métereken. És az is, hogy a szövetségi kapitány, Hüttner Csaba a jelenlétével és biztatásával segítette a sikeres szereplésünket.

Nekem ez volt az első nemzetközi versenyem, és hogy nyerni tudtam, nagy magabiztosságot és célokat ad a jövőre nézve. Például azt, hogy egyszer én is felnőtt olimpiai bajnok legyek. Az edzőm, Kőbán Rita tudja, ez mit jelent. Boldog vagyok, mert ő is teljesen elégedett velem. Nagyon jó érzés az edzőmtől hallani, hogy örül a teljesítményemnek - mondta Szellák Szabina.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!