Sport

2006.06.13. 22:00

Sugár túl van már a mûtéten

Mórocz Zsolt

Mint ismert, a magyar válogatott Brazíliában szerepelt egy nemzetközi tornán, ahol a házigazda elleni összecsapás 5. percében súlyos sérülést, keresztszalag-szakadást szenvedett Sugár Tímea, a fehérváriak válogatott kapusa.
A csapat vasárnap késõ este érkezett haza, ezt követõen Sugárt a Sportkórházba szállították, ahol tegnap délelõtt dr. Tállay András, a válogatott keretorvosa megoperálta.
- Ez már a negyedik sza-lagszakadásom, elõzõleg a bal térdemben háromszor fordult elõ ez a súlyos sérülés, most viszont a jobb térdem quotkerült sorraquot - mondta kesernyésen még a kedd délelõtti beavatkozás elõtt a kiváló sportoló. - Az történt, hogy elég sokat várakoztattak minket a mérkõzés elõtt, amit ráadásul egy beton keménységû pályán rendeztek. A találkozó 5. percében jártunk, amikor egy mozdulat után éreztem, hogy nagyon nagy a baj. Sajnos úgy néz ki, hogy közel hat hónapot, így az Európa-bajnokságot is ki kell hagynom. Arról már nem is beszélve, hogy három hét múlva a bal térdemet is felnyitják egy korrekciós mûtét miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!