fmlsz

2019.05.23. 21:14

Stadionrandevú

Ezúttal Fejérben találkoztak az MLSZ megyei igazgatóságainak vezetői.

Horog László

A megyei igazgatók szemügyre vették a MOL Aréna Sóstót is Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

„Pazar, nagyon szép lett” – jegyezte meg a stadiontúra egyik állomásán, a MOL Aréna Sóstó VIP-szektorába lépve a pécsi igazgatóság első embere, az egykori élvonalbeli futballkapus, a pécsi Bogyay Zoltán. A Magyar Labdarúgó Szövetség megyei igazgatóságainak vezetői évente többször ülnek össze, kétnapos értekezletre. Tavaly szeptember végén a tolnaiak szervezték Pakson, természetesen ott is szerepelt a programban az épülő futballstadion meglátogatása. Fehérváron jobb a helyzet, a fél éve átadott, ultramodern létesítményben gyönyörködtek a vendégek, valamint meghallgatták a MOL Vidi FC együttesét működtető gazdasági társaság ügyvezetője, Balogh Attila prezentációját a létesítményről, az egyesület gazdasági és marketingtevékenységéről.

A megyei igazgatók szemügyre vették a MOL Aréna Sóstót is
Fotó: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

Akadtak kérdések a bevételi és kiadási oldalról, Balogh Attila készséggel válaszolt. Az MLSZ megyei igazgatói a délutánt már Móron töltötték, ahol a helyi sporttelepet tekintették meg és kaptak tájékoztatást a borairól ismert település sportéletéről. Az FMLSZ ezúttal beugróként vállalta a házigazda-szerep­kört – a szimpóziumot a megyei igazgató, Schneider Béla és a társadalmi elnök, Bencsik István szervezte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában