Sport

2006.06.22. 02:29

Sportbizottsági ülés

Elsőként az önkormányzati ülés elé kerülő napirendeken estek túl. Az egyik a költségvetés rendeletmódosítása volt, mely jóváhagyta az UEFA-pályázatra ...

Mórocz Zsolt

Elsőként az önkormányzati ülés elé kerülő napirendeken estek túl. Az egyik a költségvetés rendeletmódosítása volt, mely jóváhagyta az UEFA-pályázatra a Sóstói stadion tervezési költség módosítását, illetve egy másik napirendi pont során kijelentették nem szabad terhelni új programokkal a stadiont. Elfogadták az önkormányzat második félévének munkatervét. Külön pontokban tárgyalták a Váci és az Árpád szakiskola területén lévő ingatlan, illetve pálya hasznosításának kérdését. Mindkét esetben támogatták a terület sportcélra (is) történő hasznosítását, a pálya építését. A sportcélú megállapodás szerződésére vonatkozó javaslatot elnapolták. Hosszú időt vett igénybe a fedett uszoda tanmedence használati ideje elosztásának a kérdése, ezt és minden más uszodai témát az érintettekkel, és az uszoda vezetésével együtt nézi át később a bizottság. A sportegyesületek támogatása során a pénzbe nem kerülő kéréseket (versenyrendezés, pályahasználat) jóváhagyták. Az iskolák eredményességi támogatására javaslatot dolgoznak ki a pénz későbbi elosztását illetően. Az atlétika stadion elkészül, az önkormányzat készfizetői kezességet vállal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!