Sport

2017.03.19. 09:23

Csapatban verhetetlenek voltak a fehérváriak

Székesfehérvár - A lányok pénteki brillírozása után a fehérvári fiúk már csak csapatban tudtak dobogóra állni az öttusázók utánpótlás országos bajnokságán.

Ferencz Balázs

Pénteken Strobl Anita egyéniben bronzérmet, az Alba Öttusa SE csapatának tagjaként pedig aranyérmet szerzett a székesfehérvári rendezésű öttusa utánpótlás országos bajnokságon, míg a Volán Fehérvár lányai a másodikak lettek csapatban.

Szombaton a fehérvári legények majdnem lekopírozták a lányok teljesítményét, azonban egyéniben most nem tudtak itthon tartani egyetlen medáliát sem. Pedig Farkas Martin (Volán Fehérvár) közel járt hozzá, a kombinált számot a 7. pozícióból kezdte, s hátrányát folyamatosa ledolgozva alig maradt le a dobogóról.

Legjobb hazaiként a 4. lett Kardos Bence (Trion), Szép Balázs (BHSE), és Horváth Norbert (UTE) mögött. Csapatban az Alba Öttusa SE (Strobl Krisztián 7., Varga Ádám 9, Király Bence 12.) lett a bajnok, a Volán Fehérvár (Farkas Martin, Bernáth Bálint 10., Vizy Antal 19.), valamint a Csepel SC előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!