kosárlabda

2018.03.19. 21:55

Sima vereséget szenvedtek a nógrádiaktól az Alba Fehérvár fiataljai

Az NB I/B-s férfikosárlabda-bajnokságban, az alapszakasz 20. fordulójában az Alba Fehérvár fiataljai Nógrád megyében léptek pályára és szenvedtek súlyos vereséget.

Horog László

muanyag boritasu kosarlabda palya avatas

Salgótarján–Alba Fehérvár 101–58 (21–10, 41–13, 16–18, 23–17), az albásoknál Joel Nshimba 26 pont, Szücs Péter 7/3, Polster Attila 7/3, Nyulász Barnabás 5, Lévi Kevin 4, Nagy Gergő 3/3, Lukács Norbert 3/3, Magda Dávid 2, Nógrádi-Szabó Péter lépett pályára. Vezetőedzők: Pethő Ákos, Antal Balázs. – Sajnos az összecsapás elején, az első passzsávban több eladott labdával ajándékoztuk meg a hazaiakat, amit ők nagyon jól ki is használtak. Később feljavultunk, kontrolláltuk a játékunkat, a mérkőzés ezen szakaszában partiban voltunk a vendéglátókkal. A szezonban 4 győzelem mellett 16 vereséget szenvedtünk, nem vagyunk eredménykényszer alatt. A 14 csapatos bajnokságban a 12. helyen állunk, az Eger és az Óbudai Kaszások előtt. Döntően a fi atalok jutnak nálunk szerephez, a felnőttcsapatból Keller Iván, Aleksa Brbaklic, Joel Nshimba és Varga Máté lépett pályára, ha a találkozóink nem ütköznek az Alba bajnoki, vagy nemzetközi összecsapásaival – mondta Pethő Ákos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában