a sok idegeskedés

2019.02.20. 12:07

Sikeres szívműtéten esett át az orosz kézicsapat kapitánya

Sikeres szívműtéten esett át Jevgenyij Trefilov, az olimpiai címvédő orosz női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya.

Az orosz szövetség honlapjának beszámolója szerint a 63 éves edző a keddi, krasznodari operáció után az intenzív osztályra került és állandó orvosi felügyelet alatt áll. Az előrejelzések szerint amennyiben nem lép fel komplikáció, már szerdán beszélhet a családtagjaival telefonon.

Trefilov klubcsapata, a Kubany Krasznodar főigazgatója, Szergej Valter emlékeztetett, hogy ilyen műtétek után az emberek minden korlátozás nélkül visszatérhetnek korábbi életükhöz, és teljes értékű munkát végezhetnek, de a szakvezető a mostani idényben már biztosan nem tevékenykedhet.

Az edző február elején panaszkodott rosszullétre, ezért a Kubany utolsó EHF Kupa-csoportmeccsére már nem is utazott el. Szergej Siskarjev, az orosz szövetség elnöke elmondta, hogy a mester már régóta panaszkodott az egészségére, különösen azért, mert a munkája miatt rendkívül sokat idegeskedik.

Trefilov irányításával 2008-ban Pekingben olimpiai ezüst-, 2016-ban Rio de Janeiróban pedig aranyérmet nyert az orosz válogatott, amely 2001 és 2009 között négyszer lett világbajnok a vezetésével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában