Sport

2006.09.06. 02:29

Sebők: nem vállrándítás

Székesfehérvár (mj) - Az FC Fehérvár hétfői edzésén megsérült Sebők Zsolt, így még az is előfordulhat, hogy a Vasas elleni szombati mérkőzésen új kapust avat a piros-kék hazai csapat.

nincs nev

- Játék közben, egy be-adásra mozdultam ki, amikor szerencsétlenül ütköztem Sitku Illéssel. A gyakorlások során ez többször előfordul, de sajnos, most balszerencsésen fejeződött be az eset - emlékezett vissza már kedden a történtekre Sebők Zsolt, az FC Fehérvár első számú kapusa, majd így folytatta: - A kórházban megröntgenezték a bal vállamat, s kiderült, hogy a szalagok nem szakadtak el, de erős zúzódás és rándulás érte a testrészt. Őszintén szólva, meglehetősen fáj, alig tudom mozgatni a kezemet. Az biztos, hogy pár edzést most ki kell hagynom, jó esetben talán csütörtökön, vagy pénteken megpróbálhatom a mozgást. Ilyen komoly sérülésem még nem volt, amióta az FC Fehérvár játékosa vagyok, másfél éve csak egyszer törött el az orrom, egy téli felkészülési edzés során.

A kapusra a csapatnak nagy szüksége van, hiszen szombaton, 19 órakor a Vasast látja vendégül az FC Fehérvár együttese. Amennyiben Sebők Zsolt állapota nem javul, úgy ketten helyettesíthetik a mérkőzésen: a szakmai stáb döntése alapján vagy Viniczai Ádám, vagy pedig Erdei Péter lehet a kapus.

A szurkolók arra is kíváncsiak, hogy az augusztusban visszatért brazil Julinho és Terjék mikor léphet pályára?

- Mindkét futballista aláírta már a szerződését, így Julinho és Terjék is egyaránt egy plusz egy évig a mi játéko-sunk. Csak az a bökkenő, hogy a játékengedélyük, amit mi már több mint egy hete megkértünk a Magyar Labdarúgó-szövetségen keresztül, még nem érkezett meg... - tájékoztatott a Fehérvár FC Kft. ügyvezetője, Gál László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!