Sport

2010.07.17. 02:27

Sator sorsa hétfőn dől el

Székesfehérvár - Fontos nap lesz a hétfői a Magyar Jégkorong Szövetségben: a nemzeti csapat élére jelölik ki a szakmai vezetőt.

Bobory Balázs

Jövőre, hazai környezetben, a Papp László-arénában küzdhet meg az aranyéremért a piros-fehér-zöld együttes, azonban a szövetségi kapitány kérdése még nyitott, erről hétfőn dönt az elnökség. A jelöltek között természetesen ott van Sator is, aki jelezte, szívesen folytatná a munkát. Az amerikai szakembernek jó esélye van, hogy újabb egy évre kinevezik.

A rendkívüli közgyűlés egyéb témákat is napirendre vesz, elsősorban a szakmai és pénzügyi terv elfogadása a legfontosabb feladat. Az elnökség arról dönt, hogy hány fővel, ezen belül kikkel bővítik a grémiumot.

Nemcsak a felnőtteknél, hanem a korosztályos csapatok élére is kinevezik a szakmai vezetőket, és a válogatottak programja is véglegesítésre kerül. Sűrű és fontos nap lesz a hétfői a szövetségben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!