Sport

2016.12.21. 20:16

Romániából igazolna a Videoton?

A Videoton FC az ősszel megfigyelte a román élvonalbeli Botosani marosváráshelyi születésű labdarúgóját, Fülöp Istvánt - értesült az nso.

FMH-információ

Fülöp István az FC Botosani legeredményesebb játékosaként 12 bajnokin hét gólt szerzett az ősszel a román élvonalban, egy ideig vezette is a Liga I góllövőlistáját.Teljesítményére az NB I-ben listavezető Videotonnál is felfigyeltek. Sajtóértesülések szerint a klub képviselői az őszi szezonban megnézték Fülöpöt a Botosaniban, de konkrét lépések még nem történtek a 26 éves támadó szerződtetésének ügyében.

Az eredeti posztját tekintve bal oldali középpályás Fülöp pályafutása egyik legjobb szezonját produkálja, a román élvonalban eddig 88 meccsen összesen lőtt 22 gólt, ebből hetet a jelenlegi idényben .Más kérdés, hogy pályafutását már korábban is nehezítette sérülés, az elmúlt egy hónapban, a legutóbbi hat bajnokin izomsérülés miatt nem szerepelt.

Két hete felépült, de nem akart kockáztatni, ezért nem lépett pályára már az őszi szezonban, de a téli felkészülést januárban el tudja kezdeni a csapattal, teljes értékű munkát végezhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!