Sport

2010.03.18. 03:27

Real Madrid, a Milan és a Panathinaikosz

Székesfehérvár - Április 2-án kezdődik és 5-én fejeződik be a döntővel az idei Puskás-Suzuki kupa. A Panathinaikosz és a Real Madrid mellett már az AC Milan is pályára lép.

Matók János

Az óbudai Puskás Pancho Sport Pubban elkészítették az idei Puskás-Suzuki kupa, nemzetközi U17-es torna sorsolását. A viadal hat csapat részvételével április 2-án kezdődik Felcsúton, a helyosztókat április 5-én a fehérvári Sóstói Stadionban rendezik. A sorsoláson megjelent Puskás Ferenc özvegye, Bözsi néni, lánya, Anikó és unokája, Elisabeth-Damborena Puskas is. A sorsoláson a Videoton FC-Puskás Akadémia Csuhay József által edzett csapata a spanyol Real Madridot és a görög Panathinaikoszt kapta ellenfélül, míg a címvédő Ferencváros csoportjában a Bp. Honvéd és az olasz AC Milan szerepel majd. A nyitó mérkőzést a Videoton FC-Puskás Akadémia a Real Madriddal vívja. A hagyományos Puskás-Suzuki Kupa azért számít kiemelkedő rendezvénynek az utánpótlás tornák sorában, mert a magyar csapatok nemzetközi szintű, komoly ellenfelekkel találkozhatnak. Április 5-én hivatalos öregfiúk tornára is sor kerül majd a Sóstói Stadionban. Ezen a Magyar Suzuki a legendás Videotonnal, míg a felcsúti Puskás Akadémia edzői kara az újságíró válogattottal méri össze a tudását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!