Sport

2015.07.21. 12:12

Rajt lesz a Magyar Kupában

Székesfehérvár - Fejér megye labdarúgása is felébredt csipkerózsika álmából, és augusztus első hétvégéjén már pattog a labda a Magyar Kupa 1. fordulójában.

Káldor András

72 csapat várja az augusztus elsejei rajtot, a főtáblára került értelemszerűen a tavalyi sorozat két döntőse, az Iváncsa, valamint a Velence csapata. A kiemeltek között kapott helyet a Sárszentmiklós, a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő, és a Martonvásár az első osztályú csapatok közül, míg a második vonalat a Nagylók és a Szabadegyháza képviseli. Ezek a csapatok a 4. fordulóban csatlakoznak a mezőnyhöz. Nem indulhatnak viszont a kupában a második csapatok, így a Puskás Akadémia II, az FC Csákvár II, és a Sárszentmiklós II.

Végvári Ádám (Mór).Fotó: Koppán Viktor

Párosítások:

Augusztus 1., szombat: Csókakő-Videoton Baráti Kör, Fehérvár BC-Pákozd, Ráckeresztúr-Kulcs, Kisapostag-Rácalmás, Dég-Enying

Augusztus 2., vasárnap: Sárszentmihály-Kőszárhegy, Előszállás-Sárosd, Tác-Csősz-Aba-Sárvíz, Szabadbattyán-Seregélyes, Mezőszilas-Soponya, Perkáta-Ercsi, Vajta-Mezőfalva, Sárbogárd-Kisláng, Gyúró-Pusztaszabolcs, Sárszentágota-Lajoskomárom, Cece-Baracs, Alap-Nagykarácsony, Kálóz-Polgárdi Vertikál, Jenő-LMSK, Zichyújfalu-Kápolnásnyék, Nagyvenyim-Besnyő, Adony-Tordas, Söréd-Pusztavám, Isztimér-Bakonycsernye, Magyaralmás-Mór, Sárkeresztes-Bodajk, Csákberény-Fehérvárcsurgó, Csór Truck Trailer-Iszkaszentgyörgy, Lovasberény-Bicske, Vértesboglár-Mány, Alcsútdoboz-Szár, Csabdi-Vál, Újbarok-Etyek, Vereb-Pátka, Dinnyés-Pettend.

Az összes mérkőzés mindkét napon azonos időpontban, 17.30-kor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!