Magyar Kupa

2017.09.21. 21:07

A Puskás Akadémia FC Kaposváron lépett a 64 közé

Az élvonalbeli vendég 3-1-re nyert a másodosztályba igyekvő Rákóczi ellen a Magyar Kupában.

Horog László

Antonio Perosevic (77) szerezte a PAFC második gólját

Forrás: pfla.hu

Kaposvári Rákóczi FC-Puskás Akadémia FC 1-3 (0-1)

Kaposvár, Rákóczi-stadion, 400 néző, vezette: Szilasi (Lémon, Aradi)

Rákóczi FC: Slakta – Nagy J., Szabó A. (Kollega K., 63. p.), Lakatos G., Fodor M. – Ur, Szakály A. – Nagy K., Ivancsics (Vachtler, 75. p.), Böjte (Sóron, 63. p.) – Andorka. Vezetőedző: Artner Tamás.

Puskás Akadémia FC: Danilovic – Osváth, Poór, Vanczák, Spandler – Bacelic-Grigic, Zsidai – Prosser (Szécsi, 56. p.), Madarász (Knezevic, 60. p.), Latifi (Diallo, 79. p.) Perosevic. Vezetőedző: Pintér Attila.

Gól: Lakatos G. (55.), illetve Prosser (27.), Perosevic (51.), Latifi (74.)

Sárga lap: Perosevics (54.) Kiállítva: Ur (74.)

Antonio Perosevic (77) szerezte a PAFC második gólját
Forrás: pfla.hu

Alighanem a két osztálynyi különbség lehetett az oka, hogy kisebb létszámban voltak kíváncsiak a felcsútiak vendégjátékára a hazai drukkerek Belső-Somogyban, mint az NB III-as bajnokikra. A megszokott 500-as létszámnál kevesebben látogattak ki a Magyar Kupa 6. fordulójának záró, villanyfényes találkozójára. A Rákóczi az Érd mögött második helyen áll a harmadik vonal tabelláján, egyértelműen a másodosztályba igyekszik, a Puskás a legmagasabb ligában kapta el a fonalat, augusztus közepe óta egy döntetlen mellett csak nyer az elitben. Ezúttal is jobban kezdtek a vendégek, közel fél óra elteltével, Prosser jóvoltából szereztek vezetést (0-1), majd a második félidő elején, Perosevic révén növelték az előnyt, a támadó Zsidai beívelését csúsztatta a kapuba, 0-2. A somogyiak Lakatos fejesével szépítettek (1-2), a végeredményt Lafiti állította be, szabadrúgásból, 1-3. A pontrúgáshoz azért jutottak a látogatók, mert Ur lerántotta a kitörni készülő Knezevicet, a hazai játékos tettéért piros lapot kapott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában