Sport

2017.04.11. 10:08

Puskás Akadémia FC a Vác FC csapatát fogadja

Felcsút- A Merkantil Bank 29. fordulójában a listavezető Puskás Akadémia FC a Vác FC csapatát fogadja. A mérkőzés kedden 15.30-kor kezdődik a Pancho Arénában.

Káldor András

A felcsútiak vasárnap egy, már zsebben levő mérkőzésen az utolsó pillanatban vesztettek el két pontot Csákváron, így ezek után csak és kizárólag a győzelemben gondolkodhatnak. Kétpontos előnnyel állnak ugyan az élen a Soroksár előtt, de nem dőlhetnek hátra, mert még ezzel a meccsel együtt tíz forduló vár rájuk a folytatásban. Ősszel, Dunaújvárosban gólokban gazdag összecsapást játszottak a felek, végül Lencse László 79. percben szerzett találata állította be a 3-3-as végeredményt. A váciak az előző fordulóban is ugyanígy zártak a Szolnoki MÁV elleni hazai találkozón, és ezzel megszilárdították 6. helyüket a tabellán. Legeredményesebb játékosuk 6 góllal az a Balajti Ádám, aki korábban megfordult az élvonalban, a DVTK, a DVSC, az Újpest, és az MTK csapatainál is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!