Elégedettek lehettek a szurkolók

2019.02.04. 19:46

Pontot ért Nagy Dániel gólja

A felkészülés jegyében erős ellenfelet fogadott a Bicske: a labdarúgó NB III. Nyugat csoportjának 3. helyén álló Komárom VSE együttese látogatott el a megye I. osztály listavezetőjéhez.

Káldor András

A Fejér megyeiek edzője, Vukmir Dragan a Zelizi – Solt, Sötét, Molnár V., Madarász – Tornyai T., Lak, Rigó, Varga Z. – Nagy D., Móri összeállítású csapatot küldte pályára, majd a 60. perctől fokozatos cserékkel lehetőséget kapott Peinlich Sz., Valentics, Szekeres, Harangozó, Cserkuti, Veres, Farkas M. és Bélik is.

A 2. percben egy hiba után jutott vezetéshez a Komárom, amikor Bán Roland 17 méterről a jobb alsó sarokba küldte a labdát, 0-1. A 43. percben lendületes támadás végén Móri Tamás adott be balról, az üresen hagyott Nagy Dániel 12 méterről pontosan lőtte ki a jobb alsót, 1-1. Elégedettek lehettek a szurkolók kedvenceik teljesítményével, az ikszre mindenképpen rászolgáltak a küzdelmes meccsen. A BTC legközelebb szombaton 10-kor az Oroszlánnyal játszik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában