Sport

2017.04.12. 16:00

Pénteken a hajdúságiak jönnek - Az Alba FKC női kézilabdázói a DVSC-t látják vendégül

Székesfehérvár - A Kisvárda legyűrése után ismét komoly feladat vár az Alba FKC női kézilabdázóira. A DVSC-t látják vendégül pénteken, 18 órakor.

Horog László

A váci, kiütéses vereség után nem volt más választásuk a kék-fehéreknek, mint a legutóbbi bajnokin legyűrni azt a Kisvárdát, amely október közepén, hatalmas meglepetésre, hazai pályán egy góllal megverte a fehérváriakat.

Sikerült is, köszönhetően annak, hogy az utolsó nyolc percben hat gólt lőttek a hazaiak, a vendégek pedig egyet sem. Bandelier volt a csapat vezére, aki hátán cipelte a társakat, összesen 9 gólt lőtt, távoli bombáinak nem találták ellenszerét a látogatók.

Bandelier legutóbb remekelt
Fotó: a szerző

Találataira ezúttal is nagy szükség lesz, ugyanis macedón átlövő társa, Gjorgjijevska térdműtét után lábadozik, jó ideig nem léphet pályára. Nem lesz ott a parketten a beállós Klikovac sem.

Ő nem kápráztatta el a közönséget és a szakmai stábot sem az utóbbi meccseken, de nem emiatt nem kap lehetőséget. Debrecenből került a télen Székesfehérvárra, a két klub megegyezése értelmében nem lép pályára a derbin.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!