Sport

2017.06.13. 18:19

Pentatlonos rajzpályázat

BUDAPEST A Magyar Öttusa Szövetség rajzpályázatot hirdetett általános iskolások számára.

Káldor András

Célja a sportág népszerűsítése.

A pályázat kiírásával arra törekedtek, hogy minden fiatal részese lehessen az öttusa sportág szépségeinek és pályamunkáik segítségével a közeledő székesfehérvári junior öttusa világbajnokság népszerűsítsék. Témája teljesen szabadon választott, egyetlen megkötés, hogy az öttusával legyen kapcsolatos. Két kategóriában lehet pályázni, külön értékelik majd az alsósok, külön pedig a felsősök pályamunkáit. Az alsósok között az első három helyezett a MÖSZ által felajánlott ajándékcsomagot kap, míg a felsősök dobogósait pedig ajándékutalvánnyal és ajándékcsomaggal díjazzák.

A pályamunkák beküldési határideje 2017. július 21. A pályázat eredményhirdetése augusztus 12-én, Székesfehérváron a junior öttusa világbajnokság helyszínén lesz. A pályamunkákból a szövetség a vb ideje (augusztus 7-14.) alatt kiállítást rendez. Az elkészült rajzokat postai úton, vagy személyesen lehet beadni a Magyar Öttusa Szövetség címére (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!