A tét a középső ház

2019.04.02. 18:28

Pakson lép pályára az Alba kosárcsapata

Roppant fontos meccs következik a kosárlabda NB I-ben mindkét együttes számára az atomvárosban, szerdán, 18 órakor.

Horog László

Tóth Péter is nyerni akar a Paksi ASE otthonában

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A szezon kezdetén aligha gondolta bárki is Tolnában és Fejérben, hogy április legelején a legfőbb cél mindkét fél számára a 10-be kerülés lesz, ami azt jelenti, hogy a folytatásban nem a kiesés ellen, hanem a rájátszásért küzdhetnek. Persze attól nem kell tartani, hogy a Paks vagy a Fehérvár kipottyanhat az élvonalból, ám az a meglepetés erejével hat, hogy nem az élmezőnyben tanyáznak. Múlt vasárnap kedvező helyzetükön jelentősen rontottak, az ASE hiába vezetett magabiztosan Kecskeméten, a hazaiak 83-80-ra nyertek, a fehérváriak itthon kaptak ki a soproniaktól, 87-65-re. Mindkét fél 11-13-as mérleggel áll. A meccs pikantériája, hogy az atomvárosiak kispadján a korábbi, fehérvári tréner, Dzunic Branislav ül, aki győzelmekkel kezdett régi-új együttesénél, majd vereségek is becsúsztak.

Tóth Péter is nyerni akar a Paksi ASE otthonában
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

– Nagyon rosszul ment a Sopron ellen, nem azzal az energiával játszottunk, amivel nyerhettünk volna, ennél sokkal több kell a folytatásban. Mindenki tudja, nyernünk kell Pakson – közölte az Alba bedobója, Tóth Péter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában