foci

2019.01.09. 10:00

Orvosi vizsgálattal indítottak a felcsútiak

Valamivel több mint egy hónapos szünet után az NB III Nyugat csoportjában szereplő Puskás Akadémia II labdarúgói is megkezdték a felkészülést.

Káldor András

Skribek Alen Martin (kék) a Csákvárral edzőtáborozik Fotó: PFLA

A Visinka Ede dirigálta fiatal társaság az őszi szezont négy veretlenül megvívott mérkőzéssel, huszonkét ponttal a hatodik helyen zárta a labdarúgó NB III Nyugat csoportjában.

A hosszú pihenő után a futballisták először az ilyenkor esedékes sportorvosi vizsgálatokon estek át.

A felcsútiak az alapozás során a szlovák másodosztályú Révkomárommal és az osztrák Admira Wacker tartalékcsapatával is játszanak majd.

– Remek hangulatban teltek az ünnepek, sikerült sokat pihennem. A szünetre előírt erőnléti feladatokat becsülettel elvégeztem, sőt ezen felül is dolgoztam. Örülök, hogy végre indul a felkészülés, már nagyon vártam az edzéseket – fogalmazott a Vál-völgyiek középpályása, Szabó Máté.

Skribek Alen Martin (kék) a Csákvárral edzőtáborozik
Fotó: PFLA

Az ősz folyamán összesen tizenegy akadémista, Ganbold Ganbayar, Gáspár Máté, Kocsis Bence, Komáromi György, Körmendi Kevin, Magyar Zsolt, Radics Márton, Papp László, Papp Milán, Sipos Zoltán és Skribek Alen mutatkozott be a PAFC II felnőttegyüttesében. Közülük utóbbi már az NB II-es Csákvár csapatával utazott el a törökországi edzőtáborba.

További érdekesség, hogy az őszi zárófordulóban a Fejér megyei alakulat kezdőcsapatának átlagéletkora nem haladta meg a 19 évet (18,63).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában