a tánc világnapja

2019.04.28. 09:00

Örömtáncra várják a résztvevőket hétfőn a Hotel Magyar Királynál

Közös táncra várnak minden érdeklődőt április 29-én, a tánc világnapján a Hotel Magyar Király előtti térre. A Senior Örömtánc csoport és két székesfehérvári nyugdíjas klub közös programja 15 órakor kezdődik.

ÖKK

Ottó Csabáné Erika (jobbra) tanítja a koreográfiákat

Fotó: Nagy Norbert/ Fejér Megyei Hírlap

A tánc világnapját Georges Noverre francia táncos és balettművész születésnapjához kapcsolódva április 29-én ünnepeljük az UNESCO Nemzetközi Színházi Intézetének egy részlege, a Nemzetközi Táncbizottság 1982-es kezdeményezése óta.

Az alkalom tiszteletére a székesfehérvári Senior Örömtánc-csoport, az Öreghegyi Nyugdíjas Klub és a Nosztalgia Nyugdíjas Klub Egyesület közös táncos programot szervez jövő hétfőn 15 órai kezdettel a Hotel Magyar Király előtti téren. Tavaly volt az első ilyen alkalom, melyből a szervezők hagyományt kívánnak teremteni. Mint vallják, a tánc nem csak a testnek, de a léleknek is jót tesz, hiszen általa ismeretségek, barátságok szövődnek.

A hétfői programra szeretettel várják az érdeklődőket a fiatalabb és az idősebb korosztályból egyaránt.

Vezető képünk: Ottó Csabáné Erika (jobbra) tanítja a koreográfiákat Fotó: Nagy Norbert/Fejér Megyei Hírlap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában