UVSE–DUE-Maarsk

2018.11.22. 21:52

Oda a pólósok veretlensége

A női vízilabda OB I. hatodik fordulójából elhalasztott mérkőzést játszották le csütörtök este a Hajós Alfréd uszodában. A veretlenek csatáját a hazai UVSE nyerte.

Bagotai Balázs

Gurisatti Gréta 2 gólt lőttF.:DFVE

UVSE–DUE-Maarsk 11-8 (3-1, 2-1, 2-3, 4-3)

A friss európai Szuperkupa-győztes dunaújvárosi csapat látogatott a bajnokságban még veretlen UVSE otthonába. A meccset még november 10-én kellett volna lejátszani, de a vendégek kupaszereplése miatt elnapolták az összecsapást. A forduló előtt még mindkét együttes vereség nélkül állt a bajnokság első két helyén. A nagyszünetig jelezte a margitszigeti gárda, hogy hű maradna makulátlan mérlegéhez.

Gurisatti Gréta 2 gólt lőttF.:DFVE

Az első negyedet kettő-, míg a másodikat egygólos fórral húzták be. A nagyszünetben így 5-2-re vezettek. A harmadik negyedet ugyan 3-2-re Mihók Attila lányai nyerték, de az utolsó nyolc percre ismét felébredtek a vendéglátók, így a végén simának tűnő, háromgólos különbséget alakítottak ki, 11-8. Ezzel oda lett a DUE-Maarsk Graphics százszázalékos mérlege. Legközelebb szombaton 18 órától a Ferencváros vendégeként javíthatnak az újvárosiak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában