Szórakoztató meccsen ikszelt az Iváncsa

2018.07.08. 19:56

Nyolcgólos döntetlen az Érd-Iváncsa meccsen

Gólokban gazdag felkészülési mérkőzést vívott a labdarúgó NB III. legutóbbi kiírásának két bronzérmese, az Érdi VSE és az Iváncsa KSE csapata.

Nagy Péter

Berényi Balázs (piros) a gólja mellett egy kapufát is lőtt

Fotó: Pesti Tamás/Fejér Megyei Hírlap

Érd–Iváncsa 4–4 (2–3)

Érd: Borek – Bogdán, Bozsoki, Csiszár, Pintér – Pallagi, Koós, Melczer – Kelemen, Pál Sz., Németh G.

Csereként pályára léptek: Bartucz, Balázsovics, Kalmár, Pintér O., Nagy E.

Edző: Limperger Zsolt.

Iváncsa: Dániel – Madarász, Kertai, Aradi, Fekecs – Pribék, Büki, Bognár B., Cseszneki – Balogh L., Varga B.

Csereként pályára léptek: Folmer, Berényi, Kónya, Majláth, Zsigmond, Kovács D., Imrik, Szauter, Huszty

Vezetőedző: Domján Attila.

Gólszerző: Bognár B. (20. – öngól), Csiszár (43.), Balázsovics (50.), Kelemen (57.), ill. Bognár B. (2. perc – büntetőből), Büki (33.), Cseszneki (36.), Berényi (53.).

Berényi Balázs (piros) a gólja mellett egy kapufát is lőtt
Fotó: Pesti Tamás/Fejér Megyei Hírlap

Jól kezdődött az összecsapás a vendégek számára, Bognár Bence higgadt tizenegyesével már a 2. percben megszerezte a vezetést a Fejér megyei együttes, 0–1. A nyári alapozás ezen szakaszához képest jó iramú találkozót láthatott a közönség: Dániel bravúros vetődéseivel őrizte előnyét az Iváncsa, míg a túloldalon Pribék helyzeténél az érdi védők voltak jókor jó helyen. Ez nem mondható el Bognárról, aki egy hazai beadást követően olyan szerencsétlenül ért a labdába, hogy az a jobb alsóban kötött ki, 1–1.

Az agilisen futballozó Kelemen löketét tornázta ki Dániel, majd Büki Baltazár ritkán látható, félpályás találatával ismét a látogatóknál volt az előny, 1–2. Pár percre rá a kilépő Cseszneki Richárd is mattolta Boreket, 1–3-ra alakítva az állást. A két labdabiztos csapat közül a vendéglátók birtokolták többet a játékszert, ennek a fordulás előtt Csiszár Zoltán fejesével meg is lett az eredménye, 2–3. A szünet után Kalmár beadását Balázsovics Máté pöckölte a kapuba, 3–3. Nem sokkal később egy formás támadás végén Berényi Balázs érkezett remek ütemben, de a másik oldalon Kelemen Patrik is így tett, 4–4. A végéhez közeledve Kelemen hibázott nagy ziccerben, majd Berényi forgácsolta szét a kapufát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában