eligazítással kezdtek

2018.06.15. 08:33

Nikolics hosszabbított a Videotonnal

A korábbi évek szokásainak megfelelően orvosi vizsgálatokkal és terheléses tesztekkel kezdte meg a felkészülést a Videoton FC labdarúgócsapata.

Ferencz Balázs

Marko Nikolics is eligazítást tartott az első randevún

Forrás: vidi.hu

Annyiban eltért a felkészülés első napja a korábbiaktól, hogy immár nem kellett a klubnak külső szolgáltatót bevonnia a szűrővizsgálatok elvégzéséhez, a Videoton FC műszerezettsége már lehetővé tette, hogy a Sóstói Stadion edzőközpontjában „vizsgálódjon” az orvosi és a szakmai stáb.

A teszteket már a jövőbe is tekintve szemlélte a vezetőedző, Marko Nikolics, aki egy évvel meghosszabbította szerződését, így az első magyarországi szezonjában bajnoki címet szerző szerb tréner 2019 nyaráig kötelezte el magát a piros-kékekhez. Radoje Szmiljanics és Goran Basarics is 2019-ig marad a klubnál.

Marko Nikolics is eligazítást tartott az első randevún
Fotó: vidi.hu

A harmadik bajnoki címet nemrég bezsebelő együttes első találkozóján megjelent Anel Hadzic is, a középpályás szerződése június 30-ig szól. A más kluboknál eddig kölcsönben szereplő labdarúgóknak – Ezekiel Henty (Puskás AFC), Lorentz Márton (Siófok), Bódi Ádám (DVSC), Sejben Viktor (Csákvár), Zöldesi Illés (Kisvárda), Szabó Bence (Nyíregyháza) és Bévárdi Zsombor (Siófok) – a klub engedélyével nem kellett csatlakozniuk a csapathoz. A fehérváriak hétfőtől Ausztriában edzőtáboroznak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában