Sport

2017.08.16. 16:15

Nem volt rossz - A Titánok szoros meccsen kaptak ki

SZÉKESFEHÉRVÁR - A nagy csapathoz hasonlóan a Fehérvári Titánok is lejátszotta első idei mérkőzését, az SC Csíkszereda alakulatát fogadták a kék-fehérek.

Káldor András

A C pályán megrendezett, de előre meg nem hirdetett felkészülési mérkőzésre úgy érkezett a vendég Sportclub csapata, hogy két meccs már a játékosaik lábában volt. A szlovák Zilina és a Poprad csapataival találkoztak, és mindkét összecsapáson vereséggel zártak. Mindenesetre a 2-2-es első harmadot követően a másodikban néhány percen belül szerzett három gólt a vendégcsapat, ezzel el is dőlt a mérkőzés.

A fehérváriak a végén lehozták a kapust, szépítettek, de egyenlíteniük nem sikerült. A Titánoknál két fiatal mutatkozott be, a 21 esztendős csíkszeredai születésű Péter Balázs, aki korábban a német negyedik vonalban, a Neusser EV csapatában játszott, valamint a szintén csíkből származó Részegh Tamás, ő a cseh junior ligában, a Piráti Chomutovban szerepelt az előző idényben.

- Nagyon sok biztató dolgot láttam, de sok apró hibára is ráirányította a figyelmet a mérkőzés - tudtuk meg Kóger István vezetőedzőtől. - Egy kicsit a tavalyitól eltérő szisztémát próbálunk játszani, amely hasonló ahhoz, amit a felnőtt csapat játszik, hogy amikor szükség van rá, akkor ne legyen gond az oda történő beilleszkedéssel. Ebből adódóan vannak csúszások , rapszodikus volt a mérkőzés. Voltak kimondottan jó periódusok, és előfordult olyan is, hogy elveszítettük a fonalat, és fölénk kerekedett az ellenfél. Összességében egy hasznos, jó meccset játszottunk.

Kóger István vezetőedző (szemben) látott pozitívumokat
Fotó: KA

Fehérvári Titánok-SC Csíkszereda 4-5

(2-2, 1-3, 1-0)

Fehérvári Titánok: Kornakker (Szeles M.) - Vehmanen, Imre P., Schoenmakers, Ainsworth, Vizi - Reiter A., Sándor F., Szita, Mazzag, Hamvai - Antal A., Takács B., Részegh., Péter B., Kiss P. - Varga B., Balogh B., Erdei Z., Prácser, Anttila. Vezetőedző: Kóger István

Gólok: Szita 2, Imre P., Schoenmakers, illetve Rusnak, Fabus, Hudec, Antal Zs., Antal N.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!