Sport

2009.05.11. 02:29

Nem sikerült gólt lőni, így nyerni sem

Barcs - Az NB II-es labdarúgó-bajnokság Nyugati-csoportjában a tizedik helyezett Felcsút SE a kiesés elől menekülő Barcs otthonába látogatott. A hazaiak nyerték a meccset.

A bentmaradásért foggal-körömmel harcoló Barcs várt tegnap a Felcsútra a bajnokság 25. fordulójában. A vendégeknél - Farkas - Gálos, Vaszicsku, Trampler, Fejes - Lattenstein, Domján (Kőbányai), Sándor (Surányi), Bakos - Móri, Palkó (Bokics) - már a mérkőzés előtt akadt egy boldog játékos, hiszen a csapatkapitánynak, Domján Attilának szombaton délelőtt megszületett Loránd nevű, jó egészségnek örvendő kisfia.

A mérkőzést eléggé rossz talajú pályán rendezték, kemény, pattogós volt a talaj, és ez a védekezőbb felfogású hazaiaknak kedvezett. A Felcsútnál többet volt a labda, Lattensteinnek és Domjánnak akadt is lehetősége, de találat ebből nem született.

A fordulás után a Barcs egy kontrát góllal fejezett be, lényegében ez volt a házigazda egyetlen helyzete, 1-0. Bár hármat cserélt Mózner János edző, fordítania nem sikerült a Fejér megyeieknek, így pont nélkül utaztak haza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!